Nagytakarítást ígér Kálmán Olga

Nagytakarítást ígér Kálmán Olga

Kálmán Olga (Fotó: Farkas Norbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elképesztőnek tartja a Demokratikus Koalíció (DK), hogy „kormány és a köreihez tartozó élősködő oligarchacsapat nem csak hazudik a közpénzből, de még busásan meg is gazdagodnak ezen”. Ezt arra a hírre reagálva közölték, miszerint a kormányzati hirdetéseket lebonyolító New Land Media Kft. tavaly 3,093 milliárd forintos adózott eredményt termelt, a Lounge Design Kft. pedig 1,433 milliárd forintos nyereséget hozott össze.

Kálmán Olga, a DK elnökségi tagja azt írta, hogy amire a kormány és baráti köre ráteszi a kezét, abból pénzt fognak kifacsarni. Szerinte ilyen aljasságra csak a minden hájjal megkent, hírhedt diktátorok és gazemberek képesek. Külön rossz hírnek tartja, hogy az ország ilyenek kezére jutott.

– A 2022-es kormányváltás után egy olyan nagytakarítást tartani, amivel számon kérhetik az ellopott, elcsalt milliárdokat és az évek óta tartó uszító hazudozást – mondta, hozzátéve, hogy tiszta helyzetet teremtenek ezen a területen is.