Novák Katalin és Orbán Ráhel a legbefolyásosabb hazai nők

Novák Katalin és Orbán Ráhel a legbefolyásosabb hazai nők

Fotó: Novák Katalin/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Novák Katalin köztársaságielnök-jelölt a legbefolyásosabb női közéleti szereplő – legalábbis a Forbes listája szerint. Közvetlenül utána, a második helyen a miniszterelnök legidősebb lánya, Orbán Ráhel áll, míg őt követi Schmidt Mária.

Varga Judit igazságügyi miniszter került a negyedik helyre, míg mögötte egy ellenzéki politikus kapott helyet, mégpedig Dobrev Klára. Ám ezután vissza a kormányoldalra: Lévai Anikó, a kormányfő felesége a következő, majd Mager Andrea tárcanélküli miniszter következik. Itt új szereplőként jelenik meg Donáth Anna, a Momentum elnöke, akit Tüttő Kata főpolgármester-helyettes és Kaminiski Fanni, a miniszterelnök kommunikációs stábjának oszlopos tagja.

Üzlet témakörben Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója került az első helyre, de a harmadik már Mészáros Beatrix, Mészáros Lőrinc lánya.

Média kategóriában Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója végzett az első helyen, őt követi Kálmán Erika, a Médiaworks igazgatóságának elnöke, illetve D. Tóth Kriszta.