Rátámadtak az ellenzéki aktivistákra

Rátámadtak az ellenzéki aktivistákra

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ellenzéki aktivistákra támadt egy férfi kedd este a szentendrei HÉV-állomáson, rendőrt kellett hívni – derült ki Buzinkay György Pilis-Dunakanyar momentumos előválasztási jelöltjének Facebook-posztjából.

A szentendrei HÉV-végállomáson gyűjtöttek ajánlásokat a Momentum és a Párbeszéd aktivistái, „amikor egy egy ittas »úriember« odament a pultjainkhoz kötekedni. Először azt hittük, hogy csak a szokásos verbális erőszak lesz, azt ismételgette, hogy ő Fidesz-tag és le fogja rúgni a pultunkat... Megrángatta az egyik párbeszédes aktivista hölgyet, egy másik aktivistát pedig leköpte, közben pedig folyamatosan rúgó mozdulatokat tett a pultok felé. Még az arra járó kisgyermekes szülőkre is veszélyt jelentett. Ekkor hívtunk rendőrt. A rendőrök pedig pár perc alatt a helyszínre értek, profi módon és kifejezetten kedvesen segítettek nekünk, ezért külön is hálás vagyok a szentendrei rendőrségnek!” – írta.