Saját halottjának tekinti a Győri Nemzeti Színház Szilágyi Istvánt

Saját halottjának tekinti a Győri Nemzeti Színház Szilágyi Istvánt

Budapest, 2017. szeptember 7. Szilágyi István színművész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Soós Lajos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Maszlay István színművész búcsúzott a Győri Nemzeti Színház teljes társulata nevében a hétvégén meggyilkolt Szilágyi Istvántól az intézmény honlapján.

Bárány volt
Mostmár úgy tűnik áldozati bárány ... Növényevő volt. A másik húsába soha nem harapott. Ropogós fűvel táplálkozott.

Egyúttal azt is jelezték, Szilágyi Istvánt a Győri Nemzeti Színház saját halottjának tekinti.

Mint arról lapunk is beszámolt, vasárnap reggel rákosligeti otthonában ölték meg a Lópici Gáspárt alakító 82 éves színészt. A rendőrök a helyszínen elfogták a fiát, aki halálra verhette édesapját.

A Blikknek közben megszólalt az a férfi, aki segíteni próbált a színészen. Azt mesélte, hogy Szilágyi István felesége a közeli boltba ment segítséget kérni, ezért ő a házhoz rohant. Ott találta az áldozatot, illetve a fiát, akit mintegy tíz percig, a rendőrök érkeztéig szóval tartott. Mint mondta, véres volt és izzadt, de egyáltalán nem tűnt ingerültnek. Beszámolt arról is, hogy együtt mentek be a rendőrségre, ahol a fiú „őrjöngeni kezdett”, alig lehetett lefogni, mintha valami rohama lett volna.