Szél Bernadett: Számomra most új korszak kezdődik, de igazából Magyarország számára is

Szél Bernadett: Számomra most új korszak kezdődik, de igazából Magyarország számára is

Szél Bernadett (Szél Bernadett / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Jelenleg Magyarország már nem demokrácia és nem jogállam, de továbbra is nagyon sok honfitársunk van, aki azt akarja, hogy az legyen — ez egy olyan alap, amin lehet építkezni. Ez a remény – többek közt erről írt Szél Bernadett az elmúlt évekbeli munkásságát összefoglaló hosszú posztjában közösségi oldalán. Az egykori országgyűlési képviselő most először nyilvánult meg hosszabban azóta, hogy alulmaradt a fideszes Menczer Tamással szemben a budakeszi választókerületben. Miután az ellenzéki összefogás listáján sem befutó helyen szerepelt, ezért a politikus búcsúzik a parlamenttől az új ciklusban. 

Szél Bernadett arról írt, hosszú időn át úgy dolgozott képviselőként, hogy tudatosan vállalt fel új eszközöket annak érdekében, hogy a képviseletet biztosítani tudja, és hogy ne csak szavakkal, de tettekkel is odaálljak azok mellé, akik a képviseletet kérték. – Egyre szűkülő mozgástérrel dolgoztunk azokkal a képviselőkkel, akik hajlandóak voltak „kigondolni” egy erkölcstelen rendszer által szabott keretekből, mert a hatalom a nyomunkban volt és elvette tőlünk azt is, amink még maradt – írta.

Úgy fogalmazott: „Számomra most új korszak kezdődik, de igazából Magyarország számára is. Nem lehet úgy tenni, mintha demokratikus választáson maradt volna alul az egyik oldal. Én újra és újra nagyon köszönöm mindenkinek, akit képviselhettem, hálásan köszönöm sok kiváló szakembernek és honfitársunknak a munkámhoz nyújtott felbecsülhetetlen segítséget, a sok támogatást, és amit mondtam, azt tartom – az eszköz mindig változik, de a küzdelem marad. 18-ban is volt új út, 22-ben is lesz. A lényeg: tegyünk meg mindent azért, hogy ne a hatalom ellenőrizzen minket, hanem mi a hatalmat!”.

A politikus teljes posztja itt olvasható.

Címkék: Szél Bernadett