Válságos állapotban, de életben van az ablakból kizuhant 17 éves fiú

Válságos állapotban, de életben van az ablakból kizuhant 17 éves fiú

A történtek helyszíne, egy budai ház

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Válságos állapotban, de életben van az a 17 éves fiú, aki szombat éjszaka egy házibuliban kizuhant egy második emeleti ablakból a főváros I. kerületében. Az RTL Klub számolt be a történtekről vasárnap, akkor a tudósításban az hangzott el, hogy a fiatal életét nem sikerült a kórházban megmenteni.

A csatorna friss tájékoztatása szerint a fiú édesapja hétfőn reggel azt közölte, hogy a fia életben van.

A RTL Híradó nyomán lapunk is beszámolt az esetről. 17, 18 éves fiatalok ünnepelték az érettségit a budai társasházban, amikor hajnali 2 óra körül a fiú kizuhant a második emeleti ablakból. A tudósításban elhangzott, hogy a fiú apja már akkor kamerán kívül nyilatkozott a csatornának és arról beszélt hogy nagyon sok a rejtély az ügyben. Elmondása szerint hajnali három óra körül felhívták őket a buliból, hogy a fiúk kábítószerezett és nagyon rosszul van. Egy V. kerületi címet adtak meg, ahol értelemszerűen nem találták a társaságot. Végül csak órákkal később tudták meg, hogy a gyerekük kórházba került.

Címkék: Érettségi, házibuli