Az agyafúrt Orbán Viktor elpáholja a vírust

Az agyafúrt Orbán Viktor elpáholja a vírust

A miniszterelnök és Valgyimir Putyin páholya a 2017-es Cselgáncs VB-n. Ekkor leste el a fogásokat? Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala.

Történetünk kulcsfigurájának, K. V.-nek rosszul kezdődött a 2021-es esztendő, érezte, nem sokan lennének a helyében. Már az év legelején róla beszélt a miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, márpedig akit dr. Orbán Viktor a szájára vesz, az ne számítson sok jóra: „sikerült leszorítanunk, ha még nem is semlegesíteni, de most már földharc van… levittük a birkózószőnyegre” – mondta akkor róla a rettenthetetlen kormányfő. És valóban, miközben Orbán a rádióban beszélt, K. V. érezte, ahogy erős, markos karok megragadják az oldalánál, majd a birkózószőnyegre puffan, hogy az egész oldala beleremeg. Ezt megelőzően is kapott már kisebb pofonokat: az ingyenes parkolás taslija és a 20 óra utáni 500 méteres kutyasétáltatási tilalom tockosa – mintha dr. Gődény patika mérlegén mérték volna ki – éppen annyira szédítette meg, hogy aztán januárban földre vihesse a miniszterelnök.

K. V.-nek már ez sem volt ínyére, de még állta az orbáni csapásokat. Aztán csend lett, a szorítás enyhült, K. V. azt hitte, megmenekült. Már-már elhitte, hogy békén hagyja Orbán, hetekig nem történt semmi, ezért január végén szabadjára engedte a harmadik hullámát.

A teljes cikket a Magyar Hang március 12-én megjelent 2021/11. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!