Az jóságos Orbán kerál megfeddi az rút Rogán nerceget

Az jóságos Orbán kerál megfeddi az rút Rogán nerceget

Rogán Antal

Korunk Jedlik Ányosa, a feltaláló és letelepedésikötvény-fejlesztő Rogán Antal feltalálta a kreatív nősülést. Nagyon keresztény kormányzatunk triplán nősült (szegény új mátka még nem tudja, hogy ugyan három a magyar igazság, ám egy a ráadás) agitáció- és tukmálásügyi minisztere decemberben anyakönyvvezető elé vezetett egy újabb szerencsés menyecskét, ám még ezt megelőzően az ara és családja állami hitelből felvásárolta fél Borsod megyét, ekképpen apportálva azt a jó miniszterünkkel kötött frigybe.

Vannak emberek, akik mindig csak veszítenek, minden dologból a legrosszabb szcenárióval jönnek ki. Rossz a karmájuk az ilyen illetőknek, mondják a hinduk, a taoisták és buddhisták kórusban. Aztán van Tóniminiszter, aki embertársaival és más élőlényekkel tett jó cselekedetei folyományaként igen jó karmával bír: akár válik, akár nősül – ne hallgassuk el, hogy a keresztény Tóniminiszterrel mindkettő a magyar átlagnál gyakrabban megesik – ő mindig csak nyer és csak nyer.

A teljes cikket a Magyar Hang február 26-án megjelent 2021/9. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el az írást a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!