Fekete-Győr András: Orbán Viktornak van félnivalója a saját köreitől

Fekete-Győr András: Orbán Viktornak van félnivalója a saját köreitől

Fekete-Győr András (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Az elmúlt időszakban több olyan befolyásos fideszes is megkereste, aki elkezdett tapogatózni a jövőt illetően – ezt mondta a Magyar Hangnak adott interjújában Fekete-Győr András. Izgalmasnak és érdekesnek nevezte, ahogyan „egy új korszak felé orientálódnak egyesek”, majd azt üzente Orbán Viktornak, hogy „van félnivalója a saját köreitől”.

A Momentum elnöke és egyben miniszterelnök-jelöltje beszélt arról is, hogy egy kormányváltás után szerinte börtönbe kerülhet Orbán Viktor. Hogy pontosan mi miatt? Itt említette Hatvanpusztát, a vagyonosodását és egy olyan információt „miszerint Orbán Viktor vonaton, készpénzzel a bőröndjeiben utazott Svájcba Orbán Ráhelhez, amikor kint tanult”. Kérdésünkre, hogy ennek a szóbeszéden kívül van-e bármilyen alapja, a politikus úgy felelt, „a bizonyításához azonban kormányváltásra van szükség”.

• Mitől érzi magát jobbnak, mint Karácsony Gergely, Jakab Péter vagy éppen Dobrev Klára?
• Nem gondolja, hogy elég sötét jövőt vetít előre, ha egy kormány a rendőrségnek megmondja, hogy mit kell tennie bizonyos személyekkel?
• Az elszámoltatás részeként vizsgálnák a 2010 előtti időszakot és Gyurcsány Ferenc is érintett lehet?
• Fenntartaná a 13. havi nyugdíjat?

A válaszokat és a teljes interjút a Magyar Hang július 9-én megjelent 2021/28. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!