Lajos

Lajos

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére a velencei Velence Resort & Spa szállodához 2017. szeptember 13-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Három éve, a választási kampány idején robbant a bomba: a Fidesz egyik vezető politikusa szoros kapcsolatban volt a csengeri örökösként elhíresült Sz. Gábornéval, mintha egyfajta vagyonkezelői szerepre készült volna, amelyet aláírt dokumentum is tanúsított. Egy egészséges, demokratikus közélettel megáldott országban az akkori Magyar Nemzet által feltárt történetnek komoly következményei lettek volna. Nálunk azonban a Fidesz újabb parlamenti kétharmadot szerzett, az 1300 milliárd (!) forintos állítólagos örökség állampapírokba fektetését vállaló Kósa Lajost pedig újraválasztották egyéni körzetében.

Most újabb részletek derültek ki az azóta csalással megvádolt hölgy ügyében: Kósa az egyik nagy francia bank negyedét is megkapta volna, s többször járt Svájcban az őt szerinte megtévesztő álörökösnővel.

Tényleg nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valakit így csőbe lehessen húzni. A kissé link, de jópofa, közvetlen humorú, a 2006-os újabb vereség után Orbán Viktort is finoman bíráló rutinos politikus azóta tesz szerencsétlen, nevetséges nyilatkozatokat, hogy a miniszterelnök átvitte akaratát, s összeférhetetlenné vált a képviselői és a polgármesteri tisztség.

Miért nem zárná ki azt a lehetőséget, hogy nem a csengeri asszony vette hülyére Kósa Lajost, hanem inkább a balek szerepét eljátszó politikus és pártja veszi az országot?

Kiderül a teljes cikkből, melyet a Magyar Hang február 26-i 2021/9. számában talál. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!