Eb-keret Szoboszlai nélkül?

Eb-keret Szoboszlai nélkül?

Szoboszlai Dominik (Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szoboszlai Dominiknak ki kell hagynia a labdarúgó Európa-bajnokságot – írta meg a vezető német sportmagazin, a Kicker. A hírt az Index vette észre.

E szerint nem jött rendbe a Lipcse húszéves magyar középpályásának sérülése. Szoboszlai januárban szerződött a Salzburg csapatától Lipcsébe, de sérülése miatt ki kellett hagynia a teljes tavaszi szezont. Klubja ennek ellenére szerződést hosszabbított vele.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a tervek szerint kedden délután jelenti be, hogy kik alkotják az Eb-re készülő szűkített keretet. Ha valóban nem tud számolni Szoboszlai Dominikkal, az nagyon rossz hír, hiszen ezzel az egyik kulcsjátékosát kell nélkülöznie a válogatottunknak. Emlékezetes, ő volt az, akinek az Izland elleni pótselejtezőn szerzett találatával Magyarország kijutott a jövő pénteken kezdődő kontinensviadalra.

Címkék: Szoboszlai Dominik