Szél Bernadett: láncszavaztatási kísérlettel buktak le Solymáron

Szél Bernadett: láncszavaztatási kísérlettel buktak le Solymáron

Szél Bernadett (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Solymáron most bukott le egy láncszavaztatási kísérlet! A kinti megfigyelők a helyükön voltak, feljelentést teszek és választási kifogást nyújtok be” – írta ki Szél Bernadett a Facebook-oldalára.

Egy másik posztban be is mutatja a csalási kísérlet leleplezőjét, „aki észrevette, dokumentálta és lebuktatta a kisbuszos láncszavazásos csalási kísérletet! Mi a helyszínen, a média már rajta van, a rendőrség egyelőre nem ért ide!” – írta ki az ellenzéki politikus.

A Momentum képviselő-jelöltje a Pest megye 2. számú választókerületében indul, ahol Menczer Tamással, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárával küzd meg, nagy csata várható. A korábbi választásokon itt mindig rendre a kormánypárt jelöltje győzött, pedig az akkor még külön induló ellenzéki pártokra összesen többen szavaztak, mint a győztes kormánypárti jelöltre.

A választásról szóló percről percre tudósításunkat ITT tudja elolvasni!