20 éves külföldi férfi rabolt ki egy nőt Újbudán – két óra alatt el is fogták

20 éves külföldi férfi rabolt ki egy nőt Újbudán – két óra alatt el is fogták

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy 20 éves marokkói férfi szeptember 15-én reggel Budapest XI. kerületében, a Gazdagréti úton hátulról a földre rántott egy nőt. Először áldozata táskáját, majd a nyakláncát próbálta elvenni, de nem járt sikerrel – számolt be az esetről a police.hu szombaton.

Mint írták, a dulakodás közben a nő segítségért kiabált, mire egy férfi kiszállt az autójából, és elindult feléjük. Erre a támadó az asszony vászonszatyrával elmenekült. A nő a dulakodás közben könnyű sérüléseket szenvedett.

Az újbudai rendőrök azonosították a támadót, és két órán belül a Kelenföldi pályaudvarnál elfogták. A 20 éves marokkói állampolgárt a nyomozók rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, ő pedig beismerő vallomást is tett. A XI. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címkék: rendőrség, rablás