Kétezer új szimpatizáns jelentkezett Márki-Zay Péter mozgalmába

Kétezer új szimpatizáns jelentkezett Márki-Zay Péter mozgalmába

Márki-Zay Péter (Fotó: Malatinszky Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az elmúlt két hétben 2000 új tag jelentkezett a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom szervezeteit jelentő Kossuth Körökbe – ezt a politikus jelentette be a Facebookon. Az ellenzéki pártok korábbi közös miniszterelnök-jelöltje szerint ezek a „szabadság kis körei” jelenthetik a kiutat abból a válságból, ahova az ország került az elmúlt időszakban. – Rájuk tudjuk építeni a következő időszak megoldásait is – fűzte hozzá.

Márki-Zay Péter már az elmúlt hetekben is jelezte, hogy majd pártot akar alapítani, az április 3-i országgyűlési választáson elszenvedett kudarc után pedig bejelentette, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapjain képzelné ezt el. – Éppen most van itt az ideje, hogy egy a jobboldaliak széles körében is elfogadható párttal erősödjön az ellenzék, ahol a korrupció vagy a szélsőségesség fel se merülhet – közölte, hozzátéve, hogy a Fidesz a nem tolvaj jobboldaliak számára nyilván vállalhatatlan.

Az ellenzéki oldalon ugyanakkor megoszlanak a vélemények annak kapcsán, hogy vajon szükség van-e egy hetedik – illetve, ha a kutyapártot és a Mi Hazánkat is beleszámítjuk, akkor kilencedik – pártra.