Nagy ellenzéki tüntetést szervez Hadházy Ákos október 23-ra

Nagy ellenzéki tüntetést szervez Hadházy Ákos október 23-ra

Hadházy Ákos az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében indított aláírásgyűjtés egyik standjánál (Fotó: Farkas Norbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ne hagyjuk büntetlenül! címmel ünnepi aláírásgyűjtést, valamint ellenzéki tüntetést hirdetett október 23-ra Hadházy Ákos.

A rendezvény Budapesten, a Bem téren lesz, 15 órától. Érdekesség, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is ugyanekkor mond majd beszédet a Terror Háza Múzeumnál.

Aláírásgyűjtő demonstráció az az Európai Ügyészségért, a korrupció ellen, Európáért, Magyarországért – ez áll a meghívóban.

Félnek az Európai Ügyészségtől, mint ördög a tömjénfüsttől - Magyar Hang

Orbán Viktor nem akarja, hogy Magyarország csatlakozzon hozzá. Ezért aztán a kormánya sem akarja, sőt a Fidesz és a KDNP sem, vagyis a parlamenti kétharmad sem.

Az eseményen felszólal Hadházy Ákos független parlamenti képviselő, az aláírásgyűjtés kezdeményezője, Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármestere, Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője, Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője, Donáth Anna Júlia, a Momentum elnökségi tagja, Lengyel Róbert, Siófok független polgármestere, Tarnay Kristóf Ábel, a Szegedi Civil Háló nevében, az egykori KDNP-s Lukácsi Katalin és Jeszenszky Géza volt külügyminiszter. De a résztvevők listája még bővülhet.