Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Boldog István: Több Romantikus Erőszakot, kevesebb Pride-ot!

Szerző: | 2019. június 14., 11:51 | Belföld

A Fidesz frakcióvezető-helyettese kiadta az irányt.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tegyenek meg mindent, hogy a Pride felvonulást ne lehessen nyilvánosan megtartani – követelte csütörtökön a Parlamentben a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Boldog István. A felszólalásban, amit a 444 vett észre, a politikus arról beszélt, szerinte hogyan lehetne „gyermekeinket a szexuális és egyéb aberráltságoktól” megvédeni.

HIRDETÉS - AIP

A médiaszolgáltatással kapcsolatos törvények általános vitájában Boldog kifejtette azt is: „Mindenki azt csinál a négy fal között szexuálisan, amit akar, engem ez nem zavar. Nem velem van vitája, hanem a természettel. De ha ennyire önök aggódnak a gyermekek érdekeiért, akkor lesznek szívesek megakadályozni, hogy Budapest utcáin félmeztelen embereket lássanak a gyermekek. Mert ha valami rossz dolgokat hoz egy gyermekben, rossz gondolatokat, akkor azt gondolom, hogy ez.”

Ezek után a kormánypárti képviselő elmondta azt is, mit venne szívesen: több „nemzeti rockot” a közmédiában. Ő szívesen hallana egy kis Romantikus Erőszakot, Kárpátiát, Ismerős Arcokat és Szkítiát is. De szerencsére nem ő, hanem a szakemberek határozzák meg, mit adnak a televízióban – tette hozzá.

Szakemberek alatt persze nyugodtan gondolhat politikustársaira is, hiszen a Semjén Zsolt és Rogán Antal nevével fémjelzett javaslat tenné lehetővé, hogy kevesebb hír, több bulvár és több pornó legyen a tévében. Boldog viszont inkább egy jogvédő felvonulástól félti a gyermekeket.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Boldog István, Kárpátia, Pride, Romantikus Erőszak


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest