Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Lázár Jánost kérte fel polgármesterjelöltnek a vásárhelyi Fidesz

Szerző: | 2019. június 20., 18:46 | Belföld

Lázár János (Fotó: Facebook/Lázár János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lázár Jánost jelölné polgármesternek Hódmezővásárhelyen a helyi Fidesz. A várost korábban már vezető politikus, aki a 2018-as választások után hagyott fel az országos szintű politizálással, döntése meghozatalához időt kért.

HIRDETÉS - AIP

A múlt heti tisztújító ülésen arra jutottunk, hogy végre nyíltan is kimondjuk, amit mindannyian gondolunk, és azt az embert kérjük fel a jelöltségre, aki képes a várost kihúzni a legmélyebb gödörből is, és ismét fejlődő pályára állítani. A javaslatunk egyszerre nevezhető meglepőnek és magától értetődőnek. Megvitattuk a kialakult helyzetet és száz százalékos konszenzus alakult ki abban, hogy Lázár Jánost kérjük fel, vállalja a polgármester-jelöltséget – jelentette be a Promenád.hu-nak adott interjúban a Fidesz városi szervezetének elnöke.

HIRDETÉS - AIP

Havasi Katalin indoklása szerint Lázár tud és akar is a városért dolgozni és képes eredményeket elérni, „mert egy városvezető dolga nem az, hogy politizáljon, hanem, hogy építse, fejlessze a városát”.

Hozzátette: az elmúlt hetekben megmérték, és a vásárhelyiek többsége szívesen látná a volt minisztert újra a városházán. Arra a kérdésre, hogy az alapszervezet felkérését hogyan fogadta Lázár, Havasi azt felelte, hogy nyitottan, ám mivel a döntés „nem könnyű”, így gondolkodási időt kért.

Címkék: Fidesz, Hódmezővásárhely, Lázár János, önkormányzati választás


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest