Üzent az „ördög ügyvédje” Borkainak: Ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!

Üzent az „ördög ügyvédje” Borkainak: Ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!

Borkai Zsolt hölgyek társaságában a luxusjachton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ismerlek, tudom, hogy csak azért vetted fel a polgármesteri mandátumodat erre a kis időre, hogy megpróbáld eltüntetni a lopásaid nyomait – így reagált a magát az ördög ügyvédjének nevező szivárogtató a közösségi oldalán a hírre, miszerint a győri közgyűlési pénteki alakulóülése után lemond tisztségéről Borkai Zsolt.

A szivárogtató azt írta Borkai Zsoltnak címezve, hogy „szégyent hoztál mind a családodra, mind a győriekre, hogy eddig nem mondtál le”.

Azt is közölte: tudja, hogy soha nem mondana le, ha erre a Fidesz vezetői nem kényszerítenék. Azt vélelmezi, hogy a fideszesek ezt nem a prostituáltak, hanem a külföldön tárolt korrupciós pénzei miatt tették.

Arra, hogy Borkai Zsolt a lemondólevelében azt írta, hogy sportember, soha nem drogozott, a szivárogtató úgy reagált, hogy szerinte a hajón lévő lányok be fogják vallani, hogy fogyasztottak kábítószert. Hozzátette: „Borkai, az elkövetkező napokban ne hozz döntést, ne vegyél tollat a kezedbe, ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!”