Végrehajtást kér a Pesti Srácok ellen Juhász Péter

Végrehajtást kér a Pesti Srácok ellen Juhász Péter

Így üzent Juhász Péter a Facebook oldalán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– 5 millió forintot nyertem a Pesti Srácok című, Orbán-seggnyalásból élő szennylap kiadójától, mert – meg fogsz lepődni – hazugságokat írtak rólam. Nem kis hazugságokat, hanem nagyokat, nem keveset, hanem sokat – írja a Magyar Narancs internetes kiadása Juhász Péter Facebook oldalán megjelent közleményt ismertetve.

Juhász szerint jogerős ítélet kötelezi a Pesti Srácokat, hogy sérelemdíjat fizessenek számára, de ezt az adott határidőig nem tették meg. Ügyvédei már felszólítást is írtak a kormányközeli lapnak, mire azt a választ kapták annak jogi képviselőjétől, hogy "a várt bevételeik még nem teljes körűen érkeztek meg", ezért a "sérelemdíj és annak kamatai összegét egyszerre, egy összegben legkésőbb 2019. november 10. napjáig fogják teljesíteni".

A Pesti Srácok által mondott határidő lejárt. Juhász Péter pedig elmondása szerint nem kapta meg, ami neki jár.

– Az egyik lehetőség, hogy még a saját ügyvédjüknek is hazudnak. A másik, hogy tényleg likviditási gondjaik vannak, mert elfogyott a belügyminisztérium és a Fidesz-frakció propagandakerete, mert egyébként nehéz elképzelni, hogy likviditási gondjai legyenek egy ilyen kiadványnak, ami mindig is közpénzt használt fel a fennmaradásához – írja Juhász Péter, aki szerint bármi is a valós helyzet, "remek alkalmat teremt arra, hogy végleg elbúcsúzzunk tőlük".

A propagandának sok városban vége | Magyar Hang

Azt is közölte, „a mai nappal megindítom a végrehajtást,

aminek a vége a felszámolásuk lehet, ha nem fizetnek, nem mondom,

jól jönne a pénz, hiszen a perköltséget, illetéket, ügyvédi

költséget ki kell fizetnem, de ha ez az ára, hogy megszűnik a

Pesti Srácok, nekem megéri – teszi hozzá.