Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Mutyival vádolja Borkai Zsoltot a fideszes utódja

Szerző: | 2020. május 03., 14:10 | Belföld

Borkai Zsolt hölgyek társaságában a luxusjachton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az ugytudjuk.hu szemlézte Győr új fideszes polgármesterének, Dézsi Csaba Andrásnak az önkormányzati lap számára adott interjúját, melyben erős mondatok hangzottak el a győri színház még Borkai Zsolt alatt készült átépítési tervei kapcsán. Mint emlékezetes, Borkai tavaly egy országossá dagadt szex- és korrupciós botrány nyomán kényszerült lemondásra.

HIRDETÉS - AIP

Dézsi szerint a Borkai Zsolt által megrendelt színházprojekt ára „hihetetlenül fel lett tupírozva. Gondoljon bele, egymilliárd forint volt csak a tervezés.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A Fidesz színeiben januárban megválasztott új polgármester úgy vélekedett az interjúban, hogy a színház felújításának terve „nyilván egy lobbicsoport érdeke volt”. 

Az MSZP győri önkormányzati képviselője, aki Dézsi ellenfele volt az év elejei polgármester-választási kampányban a Facebook reagált az ügyre. A szocialista politikus azt írta: „Remek! Polgármester úr elismeri, hogy korrupció nyomára bukkant a fideszes haverjai között. Remélem. megteszi a szükséges feljelentéseket és nem kívánja eltusolni!”

https://www.facebook.com/balazs.pollreisz/posts/533431047320847?
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Borkai Zsolt, Dézsi Csaba András, feltupírozás, Fidesz, Győr, MSZP, Pollreisz Balázs, színház


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest