Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Mutyival vádolja Borkai Zsoltot a fideszes utódja

Szerző: | 2020. május 03., 14:10 | Belföld

Borkai Zsolt hölgyek társaságában a luxusjachton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az ugytudjuk.hu szemlézte Győr új fideszes polgármesterének, Dézsi Csaba Andrásnak az önkormányzati lap számára adott interjúját, melyben erős mondatok hangzottak el a győri színház még Borkai Zsolt alatt készült átépítési tervei kapcsán. Mint emlékezetes, Borkai tavaly egy országossá dagadt szex- és korrupciós botrány nyomán kényszerült lemondásra.

Dézsi szerint a Borkai Zsolt által megrendelt színházprojekt ára „hihetetlenül fel lett tupírozva. Gondoljon bele, egymilliárd forint volt csak a tervezés.”

A Fidesz színeiben januárban megválasztott új polgármester úgy vélekedett az interjúban, hogy a színház felújításának terve „nyilván egy lobbicsoport érdeke volt”. 


HIRDETÉS

Az MSZP győri önkormányzati képviselője, aki Dézsi ellenfele volt az év elejei polgármester-választási kampányban a Facebook reagált az ügyre. A szocialista politikus azt írta: „Remek! Polgármester úr elismeri, hogy korrupció nyomára bukkant a fideszes haverjai között. Remélem. megteszi a szükséges feljelentéseket és nem kívánja eltusolni!”

Címkék: Borkai Zsolt, Dézsi Csaba András, feltupírozás, Fidesz, Győr, MSZP, Pollreisz Balázs, színház


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest