Elásták az eltűnt újpesti vállalkozót

Elásták az eltűnt újpesti vállalkozót

Kép: Youtube/PoliceHungary

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megfojtották és elásták azt az újpesti vállalkozót, akinek tavaly tavasszal veszett nyoma – derült ki a rendőrség híréből. A férfi élettársa 2019. május 7-én tett bejelentést, hogy a férfi egy nappal korábban otthonából ismeretlen helyre távozott. A vállalkozót, akinek a mobiltelefonja is ki volt kapcsolva, a rendőrség eltűntként kereste.

Közben felmerült, hogy a történteknek közük lehet egy rendezetlen tartozáshoz, az élettárs pedig megtudta, hogy a férfi E. Krisztiánnal beszélt meg találkozót. Utóbbi volt az, aki tartozott az eltűnt újpesti vállalkozónak. Ezek után már a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya nyomozott az ügyben.

Kiderült, hogy 2019. május 6-án, reggel E. Krisztián két barátjával, H. Richárddal és S. Bencével találkozott. Hárman kitervelték, hogy megölik a vállalkozót, a holttestét pedig elássák. H. Richárd és S. Bence Szentendre külterületén kiástak egy gödröt, H. pedig egy barkácsáruházban zsineget is vett, hogy azt felhasználják a gyilkossághoz. A vállalkozót aztán egy találkozó ürügyén az erdőbe csalták, H. Richárd pedig még a kocsiban megfojtotta őt.

A nyomozók H. Richárdot és S. Bencét idén május 23-án, 23 óra 35 perckor fogták el, míg E. Krisztiánt május 24-én, 0 óra 15 perckor. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt hallgatta ki őket gyanúsítottként. Az iratokat azóta átadták az illetékes ügyészség részére.