Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Elmarad a győri maratoni kajak-kenu-Európa-bajnokság

Szerző: | 2020. szeptember 09., 21:37 | Belföld

Kopasz Bálint a férfi kajak egyesek 1000 méteres versenyének döntőjében aranyérmes lett a szegedi kajak-kenu világbajnokságon (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az eseményre október 1. és 4. között került volna sor.

HIRDETÉS - AIP

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség a közösségi oldalán jelentette be szerdán: elmarad a győri maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság, miután az Európai Kajak-Kenu Szövetség (ECA) a törlésről döntött. Az ECA a magyarországi járványügyi előírások szigorításával és az alacsony nevezői létszámmal indokolta a lépést. A kontinensviadalt eredetileg Csepelen rendezték volna júliusban, de a pandémia miatt elhalasztották október elejére és a helyszínét is megváltoztatták.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke az M1-nek elmondta, folyamatos egyeztetésben vannak az ECA-val. – Azt gondolom, hogy végül is összességében sajnos ezt a döntést meg kellett hozni – fogalmazott Schmidt Gábor, aki ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy a közeljövőben Magyarország otthont ad majd maratoni viadalnak. Azt viszont kiemelte, két nemzetközi versenyt így is rendeznek Magyarországon: jövő héten Szegeden az Olimpiai Reménységek Versenyét, azt követően pedig a világkupa-viadalt.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: kajak-kenu, koronavírus, Magyar Kajak-Kenu Szövetség, versenysport


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest