Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A „szabad ország, szabad egyetem” lehet a 2022-es kormányváltás szlogenje?

Szerző: | 2020. október 23., 21:01 | Belföld

Hiller István 2018. március 8-án (Fotó: Hiller István Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az összefogás félelmet kelt a kormánypártokban – mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Hiller István (MSZP), aki azt is elmondta, hogy 1956 a bátor fiatalok korszaka volt, most pedig az SZFE kapcsán ismét bátor fiatalokat lát az utcán. Ez az ügy szerinte túlmutat az egyetemen.

Az egykori MSZP-s oktatási miniszter azt mondta, egyre több olyan embert lát, akinek a gondolatai, problémái kezdenek összeérni. Ha ilyenkor kiállnak egymás mellé, a szó jelképes értelmében, az szolidaritás, ami erőt ad másnak is – tette hozzá.

Szerinte ez a történet maga a szabadságért, autonómiáért való kiállás. Azt is elmondta, hogy 2022 általa remélt kormányváltásának egyik szlogenje a „szabad ország, szabad egyetem” lesz. Úgy látja, hogy a történet nem fog szombat hajnalra befejeződni, hiszen egyre nagyobb az összefogás mértéke.


HIRDETÉS

A lélek, a felháborodás nem biztos, hogy mérhető. Egy kedvelt színész, egy remek rendező érzelmileg máshogy kapcsolódik az emberhez, mint egy közgazdász, agrárszakember vagy politológus – reagált arra a felvetésre, hogy a közvélemény-kutatások szerint az ügy a magyarok többségének nem fontos.

Címkék: Hiller István, SZFE, Színház- és Filmművészeti Egyetem


HIRDETÉS
Bejutottunk egy járványkórházba

Bejutottunk egy járványkórházba

Romániáig kellett utaznunk hozzá. Videón mutatjuk meg, milyen egy Covid-kórház belülről! Két munkatársunk egy teljes műszakot tölthetett el a koronavírusos betegek ápolását végző székelyudvarhelyi intézményben!

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

  • Bukás – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2020. december 03., 16:57
  • Interjú Kútvölgyi Erzsébettel, riport a székelyudvarhelyi Covid-háttérkórházból. A Szájer-ügy. Keresse a Magyar Hangot – a Bűvös Szakács mellékletével!

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest