Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Fidesz: A baloldal a védőoltás kapcsán is csak kamuzásra képes

Szerző: | 2021. január 03., 16:37 | Belföld

Beadják a Pfizer-BioNTech vakcinát egy egészségügyi dolgozónak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban (Honvédkórház) a fõváros XIII. kerületében 2020. december 30-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A baloldal a védőoltás kapcsán is csak kamuzásra képes – így reagált a Fidesz-frakció a DK nyilatkozatára vasárnap. „Megkérjük a baloldalt, hogy fejezze be a hazudozást. A járvány kezdete óta mást se csinálnak, csak kamuznak és zavart akarnak kelteni. Most már a védőoltások kapcsán is ugyanezt csinálják, és ezzel a járvány elleni hosszú távú védekezést veszélyeztetik” – fogalmaznak az MTI által is idézett közleményben.

HIRDETÉS - AIP

– Magyarország december 26-án megkezdte a védőoltások beadását, az oltási sorrendben a fertőzésnek leginkább kitett egészségügyi dolgozók az elsők. Jelenleg is 21 kórházi oltóponton zajlik az egészségügyi dolgozók oltása. Ahogy újabb vakcinaszállítmányok érkeznek, újabb célcsoportok következnek, többek között az idősotthonokban lakók és dolgozók, a védekezésben részt vevő rendvédelmi dolgozók, az idősek, a krónikus betegek és természetesen a lakosság. A védőoltás önkéntes és ingyenes, azt teljes mértékben a kormány finanszírozza – közölte a Fidesz-frakció.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A DK mellett egyébként vasárnap a szocialista Bangóné Borbély Ildikó is bírálta a kormány egészségügyi politikáját. Online sajtótájékoztatóján a politikus egyebek mellett azt mondta, önálló egészségügyi minisztériumra van szükség Magyarországon kompetens vezetővel az élén.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: DK, Fidesz, koronavírus, koronavírus-járvány, MSZP, vakcina, védőoltás


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest