Kásler Miklós intézkedett Böjte Csaba magyarországi kezeléséről

Kásler Miklós intézkedett Böjte Csaba magyarországi kezeléséről

Böjte Csaba ferences szerzetes a miskolci sportcsarnokban diákok előtt beszél 2019. június 12-én (Fotó: NEK)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hivatalában fogadta Böjte Csabát csütörtökön Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. A ferences szerzetes a találkozó utáni sajtótájékoztatón beszélt koronavírusos megbetegedéséről.

A dévai gyermekotthon alapítója elmondta, hogy novemberben nagyon köhögött. Kásler Miklós felhívta, és észlelte, hogy beteg, ezért intézkedett a magyarországi kezeléséről. December elején jöhetett ki a Szent László-kórházból. Böjte Csaba azért látogatott most el a miniszterhez, hogy személyesen is megköszönje neki a segítségét. – Szép, hogy valaki úgy is számíthat a magyar egészségügyre, hogy nem él életvitelszerűen az országban – mondta.

Kásler Miklós arról beszélt, hogy Böjte Csaba látogatása alkalmat adott arra, hogy megbeszéljék a koronavírus-járvány összefüggését az emberek életmódjával, a szolidaritással, a segítőkészséggel.

A ferences szerzetes egyúttal arra biztatta az embereket, hogy vegyék komolyan a koronavírust, mert „nehéz tőle megszabadulni”.

(MTI)