Fenyegetéseket kapott Müller Cecília, ezért védik testőrök

Fenyegetéseket kapott Müller Cecília, ezért védik testőrök

Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, főigazgató készül, hogy beadja Müller Cecília országos tiszti főorvosnak a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját Budapesten a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. január 13-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pénteken a 24.hu értesülései nyomán lapunk is beszámolt arról, hogy testőröket kapott Müller Cecília a Belügyminisztériumtól. Arról azonban nem adtak tájékoztatást, hogy pontosan mi indokolta az országos tiszti főorvos személyi védelmét, a TEK és a Készenléti Rendőrség láthat el – a portál informátora utóbbit jelölte meg.

Szombaton aztán kiderült, miért kapott védelmet Müller Cecília. A Telex a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnál és a Belügyminisztériumnál is rákérdezett újra, hogy kapott-e fenyegetéseket Müller. Megkeresésükre végül a Koronavírus Sajtóközponttól válaszoltak. A portálnak az üggyel kapcsolatban annyit írták: „A járvány elleni védekezés vezetője fenyegetést kapott, ezért a hatóságok biztosítják a védelmét.”