Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Elhunyt Hegedűs Márta fotóriporter

Szerző: | 2021. február 17., 19:30 | Belföld

Hegedűs Márta fotóriporter (Fotó: Adománygyűjtés Márti kezelésére / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Márti ma hajnalban elment közülünk. Az utolsó pillanatig küzdött a betegséggel, hihetetlen erővel próbált az életbe kapaszkodni, hogy minél tovább együtt maradhasson imádott gyermekeivel, Lilivel, Danival, Tomival, a családjával, és Veletek – közölte Hegedűs Márta fotóriporter férje a felesége kezelésére létre hozott adománygyűjtő oldalon.

HIRDETÉS - AIP

Mint korábban a Magyar Hang írt róla, egykori kollégánk, a háromgyermekes édesanya és kiváló fotóriporter, Hegedűs Márta súlyos beteg volt. Szervezetét rák támadta meg, amely bár előrehaladott állapotban volt, bíztak benne, hogy egy speciális kezeléssel jó eséllyel gyógyítható. A több millió forintos gyógyszer állami támogatását azonban szigorú feltételekhez kötötték, és Márti kérelmét elutasították, ezért családja és barátai a nyilvánossághoz fordultak segítségért, és bár az összeg 25 óra alatt összejött, így Márti megkaphatta a kezelést, sajnos végül hatástalannak bizonyult.

HIRDETÉS - AIP

Márti férje szerdán azt írta, mindenkinek köszönik, aki bármilyen formában támogatta felesége kezelését, „elmondhatatlanul sok erőt adott neki az a rengeteg segítség és szeretet, amit Tőletek kapott”. – Sajnos az utolsó hetekben már tudtuk, hogy el fog jönni ez a pillanat, de most nagyon nehéz felfogni, elfogadni, hogy nincs már velünk! Márti, nagyon hiányzol! – írta. Hegedűs Márta 39 éves volt.

Címkék: gyász, Hegedűs Márta


Orbán a bukásra is készül

Orbán a bukásra is készül

„Aki beleszól a közügyekbe, megnézheti magát” – Krekó Péter és Kéri László politológusok százmilliárdok bespájzolásáról, Karácsony és Márki-Zay esélyeiről és arról, miért nem száll le a Fidesz a magas lóról.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest