Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Megint üzemel a vakcinaidőpont-foglaló. Van Sinopharm és ArstraZeneca. A Pfizer kifogyott, Moderna nem is volt

Szerző: | 2021. május 01., 10:24 | Belföld

A Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinája Bakos Ilona háziorvos miskolci rendelőjében 2021. április 20-án (Fotó: MTI/Vajda János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombat reggelre újra működni kezdett Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Téren működő koronavírusoltásidőpont-foglaló rendszer. Úgy tűnik, elmúlt az operatív törzs által sokadszorra emlegetett „túlterheléses támadás”. A másik lehetőség az, hogy a rendszer a tényleges és tökéletesen előre látható terhelés sem bírta, és a normális használat első pillanatában megadta magát.

HIRDETÉS - AIP

Tegnap sok ezer ember indult el regisztráció hiányában is az ország megannyi oltópontjára, hogy esetleg megkaphassa a mindenki által vágyott – és egyértelműen igazolt hatékonyságú – Pfizer védőoltást, amelyből a következő hetekben bőven fog érkezni, mindenki kaphatna, aki csak szeretne.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A jelenlegi működés hátterében az állhat, hogy a tegnapi kivételes alkalom (és a négymilliomodik első, tehát védelmet azonnal nem nyújtó oltás beadása) után visszaállt a „rendes” állapot, és a Pfizer védőoltása megint elérhetetlenné vált a rendszeren keresztül.

Jó hír, hogy lehet online időpontot foglalni bizonyítottnak tekinthető hatásosságú védőoltásra is: az AstraZeneca vakcináját is lehet választani. És van persze a Sinopharm is.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus-oltás


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest