Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A Fidesz-székháznál üzent a Momentum a kormánypártoknak

Szerző: | 2021. július 21., 20:30 | Belföld

Momentum Mozgalom a Lendvai utcai székháznál

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tovarisi konyec, azaz Vége, elvtársak! – feliratú molinót feszített ki a Momentum Mozgalom a Fidesz Lendvai utcai székházánál.

HIRDETÉS - AIP

A lehallgatási botrány a rendszerváltás utáni magyar poltikatörténet egyik legsötétebb fejezete. A Fidesz ugyanúgy viselkedik, mint a szocializmus idején a pártállam – írta Facebook-oldalán a Momentum Mozgalom, amely a mai akciójáról – amelyen mások mellett Kerpel-Fronius Gábor, Orosz Anna és Hajnal Miklós is részt vett – egy videót is feltöltött.

A párt szerint a Fidesz most már abban is a szocialista pártállam nyomdokaiba lép, hogy ÁVH-s módszerekkel az általa veszélyesnek titulált újságírókat, ellenzéki politikusokat, aktivistákat lehallgatja, megfigyelteti.

– Sem jogilag, sem erkölcsileg nincs rendben civilek, újságírók, politikai ellenfelek lehallgatása. Egy európai jogállamban ilyen botrány után lemondanak a felelősök. Épp ezért követeljük a kormány lemondását! Viszont tudjuk, hogy ezt nem fogják megtenni, ezért olyan üzenetet küldtünk nekik, amit ők is értenek – írták az orosz nyelvű üzenetre utalva

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fidesz, Momentum Mozgalom


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast: – Na, hol nem fogunk megöregedni?!

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest