A Fidesz ismét arról beszélt, hogy a baloldal „az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt”

A Fidesz ismét arról beszélt, hogy a baloldal „az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt”

Hollik István (Forrás: a politikus Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz és a KDNP a szülők elidegeníthetetlen jogának tartja a gyermekek szexuális nevelését, a baloldal azonban az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt – mondta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

Hollik István arra utalt, hogy a témában népszavazás lesz – erről kedden döntött az Országgyűlés kormánypárti többsége –, az egyik kérdés pedig úgy szól: „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?”. A politikus szerint a válasz egyértelműen a nem.

A kormánypárti képviselő szerint ugyanakkor a baloldal az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt, „ami annyira nyilvánvaló, hiszen a magyar LMBTQ-szövetség már 2018-ban azzal dicsekedett, hogy javaslataik közvetlenül bekerültek a legerősebb baloldali párt, a Demokratikus Koalíció (DK) és a Momentum választási programjába is”. Majd külön kitért a Momentum programjára, amelyben – mint fogalmazott – „feketén-fehéren szerepel, hogy biztosítani kell az LMBTQ-felvilágosítást az iskolákban”, sőt a Momentum egykori elnöke, Fekete-Győr András „odáig ment, hogy azt is elismerte, még az óvodákba is beengedné a transzszexuálisokat, úgynevezett felvilágosító órákat tartani”. Majd szólt arról is, hogy „Gyurcsány Ferenc már 2011-ben megkötötte szövetségét az LMBTQ-közösségekkel, amikor ellátogatott az érzékenyítéssel foglalkozó Szimpozion Egyesülethez”.

Hollik István egyúttal a Nyugattal példálózott, amikor arról beszélt, hogy Hollandiában például már négyéves kortól elkezdik a gyermekek szexuális nevelését, melynek keretében a genderidentitásról és a homoszexualitásról is tanítanak nekik.

(MTI)