A Mészáros-szálloda azzal számol, hogy áprilisra nyitva lesznek

A Mészáros-szálloda azzal számol, hogy áprilisra nyitva lesznek

Fotó: Hunguest Hotels/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Korábban Orbán Viktor azt mondta, fokozatos nyitás elképzelhető március-áprilisban, és úgy tűnik, Mészáros Lőrinc szállodája kifejezetten bizakodó ezt illetően. A felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels ugyanis Facebook-oldalán egy április 9-11-ei egerszalóki wellness hétvégéről tett közzé hirdetést.

„Ugye te is szívesen buliznál egy nagyot Szabó Ádámmal? Van egy jó hírünk” – írta a Hunguest Hotels a most hétfőn közzétett Facebook-bejegyzésben.

A kormányfő előzőleg kifejtette, a február közepére belőtt nemzeti konzultációtól függően március-áprilisban történhet majd a nyitás. Gulyás Gergely is azt sejtette, hogy két részletben történhet majd ez, azt pedig a miniszter már korábban elmondta, ha nyitás lesz, elsők lehetnek a vendéglátóhelyek. Nem véletlenül, a kocsmák, kávézók és éttermek ugyanis már január közepén jelezték, hogy nem bírják tovább.

Szó volt továbbá húsvét körüli nyitásról is, az ünnep idén április 4-ére esik. Miután gyaníthatóan nem a szállodák nyithatnak majd ki elsőként, így ha valóban fokozatos nyitásról lesz szó, akár már márciusban elképzelhető bizonyos lazítás. De az is lehet, hogy egylépcsős nyitás lesz majd, függően a konzultáció eredményétől.