A Momentum kampányfőnökét támogatja a Jobbik

A Momentum kampányfőnökét támogatja a Jobbik

Hajnal Miklós (Fotó: Hajnal Miklós Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Jobbik a momentumos Hajnal Miklóst támogatja az előválasztáson Budapest 3-as számú választókerületében, a Hegyvidéken – közölte a párt vasárnap.

A magyaroknak új, tisztességes és rátermett képviselőkre van szüksége a Parlamentben, hogy valóban rendszert válthassunk – írta a Jobbik közleményében. Hajnal Miklós támogatását azzal indokolták, hogy „a Momentum elnökségi tagja fiatal kora ellenére már bizonyított. Tavaly óta kulcsszerepet vállal az ellenzéki összefogás megteremtésében és erősítésében, a Momentum kampányfőnökeként pedig rengeteg képviselőt segített már a közélet megújításához vezető úton.”

Hajnal Miklós a Facebook-oldalán megköszönte a bizalmat. „Jakab Péter támogatása egy lépés afelé, hogy tisztességes, modern és zöld Magyarországot teremtsünk közösen” – írta. „Számomra a polgári Magyarország nem csak egy politikai termék – hiszek abban, hogy tisztességesnek lehet és tisztességesnek kell is maradni a politikában” – tette hozzá.

A XII. kerületet magában foglaló választókerületben eddig Hajnal mellett két jelöltet jelentettek be: a Demokratikus Koalíció Komáromi Zoltán háziorvost, a párt egészségpolitikusát indítja, a Mindenki Magyarországa Mozgalom pedig a független nemzetközi politikai szakértőt, Káncz Csabát.