A nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki elnökénél is járt Magyar Péter

A nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki elnökénél is járt Magyar Péter

Sas Zoltán, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának ellenzéki elnöke és Magyar Péter 2024. február 19-én. (Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sas Zoltánnal, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának ellenzéki elnökével egyeztettem. Volt miről beszélgetni – ezzel a felütéssel kezdte legfrissebb bejegyzését a NER-ből kicsekkoló Magyar Péter.

– A magam részéről nem hiszek az ideológiai szekértáborokban, az ország mesterséges megosztásában és végtelenül szánalmasnak tartom a folyamatos ellenségképzést, amivel csak a sok megoldatlan kérdésről és a színfalak mögötti visszaélésekről igyekeznek elterelni a figyelmet – fogalmazott Varga Judit exférje. A hétfői nap folyamán már posztolt egyet Magyar Péter, akkor arról számolt be, hogy Gál András ügyvéddel, a bicskei áldozatok képviselőjével találkozott. 

Magyar Péter azt követően állt bele a NER nyílt kritizálásába, hogy volt felesége Novák Katalinnal együtt belebukott a kegyelmi botrányba. A Partizánnak adott interjújában elhangzottak miatt Tényi István, volt fideszes politikus tett közérdekű bejelentést a rendőrségnél. A feljelentés alapján nyomozást indított a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda. Amint arról lapunk is beszámolt, a Második Reformkor is ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Diákhitel Központ volt ügyvezetőjének – Magyar Péternek – azon állításai alapján, amelyek szerint túlárazott szerződések, majd a szerződések alapján teljesítési igazolások aláírására kapott utasítást. A Legfőbb Ügyészség a Fővárosi Főügyészségre továbbította Vona Gáborék feljelentését.