A rendőrség vizsgálja a 16 éves fiú halálát

A rendőrség vizsgálja a 16 éves fiú halálát

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Halálos kimenetelű baleset történt csütörtök délután a Vas megyei Gyöngyösfaluban található kalandparkban – erősítette meg az MTI érdeklődésére a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Seffer Lilla őrnagy közölte: egy ember meghalt, a helyszíni szemle még tart, az esetről később adnak tájékoztatást.

A vaol.hu azt írta: egy 15 év körüli áldozata van a balesetnek. Információik szerint egy keszthelyi kirándulócsoport tartózkodott az egyik kötélpályán, amikor a fatörzs, amire a kötelek és pallók voltak rögzítve, kidőlt.Egy másik, 16 éves fiatalt a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállították. Úgy tudják, hogy többen is leestek, de ők nem sérültek meg.

Büntetőeljárásban vizsgálja a rendőrség a Vas megyei gyöngyösfalui kalandparkban történt halálos baleset körülményeit – tájékoztatta Seffer Lilla csütörtök este az MTI-t. Közölte: a kalandparkban csütörtök délután kidőlt egy fa, elrántotta a rá erősített kötélpályát, ennek következtében egy 16 éves keszthelyi fiatal lezuhant és a helyszínen életét vesztette. Hozzátette: a balesetben két másik fiatal is megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított eljárást.

Címkék: halálos baleset