Bejelentette kőbányai polgármesterjelöltjét a DK

Bejelentette kőbányai polgármesterjelöltjét a DK

Mustó Géza (Fotó: Mustó Géza / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mustó Géza a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje Kőbányán – jelentette be a párt keddi közleményében. Mint írták, Mustó Géza, Kőbánya rendvédelemért és közbiztonságért felelős alpolgármestere, árnyék-belügyminiszter a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje Kőbányán. A művelődésszervezőként végzett Mustó Géza 2017-től lett külsős tag Budapest X. kerületi önkormányzatának Pénzügyi és Gazdasági Bizottságában, 2019-től pedig alpolgármesterré választották. 2022-ben Dobrev Klára felkérésére az Árnyékkormány árnyék-belügyminisztere lett.

A Demokratikus Koalíció szerint „Mustó Géza olyan polgármester lesz, aki sikeresen és hatékonyan képviselheti Kőbánya érdekeit a Fővárosi Közgyűlésben. Széles körű gazdasági és önkormányzati tapasztalatai segítségével Mustó Géza fel fogja számolni a kőbányaiakat érintő legégetőbb problémákat”.

Címkék: Kőbánya, DK, Mustó Géza