Délutánra kisüthet a nap

Délutánra kisüthet a nap

Köd (Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dél, délnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, javulnak a látási viszonyok, ugyanakkor az Észak-Alföldön, az Északi-középhegységben, valamint a főváros térségében csak lassan szakad fel a felhőzet, egyes tájakon egész nap borult, párás időre van kilátás – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. 

A Dunától keletre mérsékelt lesz a légmozgás, míg a Dunántúlon megélénkül, a Kisalföldön és az Alpokalja térségében megerősödik, olykor viharossá fokozódik a délire, délnyugatira forduló szél. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 16 és 20 fok között várható, de a tartósan borult tájakon csupán 13, 15 fok lesz.

Hétfőn nem lesz front a térségünkben, de a nyirkos reggel és a változékony idő sokakat megviselhet – írja az Időkép. A tartósan ködös tájakon csökken a hőérzet, és hangulatingadozásra számíthatunk. A téli időszámításra való átállás egyeseket még mindig megviselhet. Alvászavarok, napközben tapasztalt álmosság léphet fel, emiatt pedig csökkenhet a teljesítőképessége is. 

Címkék: időjárás