Dicséretet kapott a Karácsony-interjú készítője az M1 hírigazgatójától

Dicséretet kapott a Karácsony-interjú készítője az M1 hírigazgatójától

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dicséretet kapott Németh Zsolt hírigazgatótól Mészáros Kata műsorvezető, aki kedd este Karácsony Gergely budapesti főpolgármestert kérdezte az M1 hírcsatornán – számolt be több forrására hivatkozva a Hvg.hu az interjú visszhangjáról. Lapunkhoz ezzel egybevágó információk jutottak el.

A hírportál szerint viszont a dolgozók körében nem egyöntetű a támogatottság: míg egyeseknek kifejezetten tetszett a beszélgetés, egy informátoruk megfogalmazása szerint „egymást veregetik hátba, hogy jól megmutattuk”, többek szerint viszont arcpirító volt a beszélgetés.

Szerelmes levél Mészáros Katához, Karácsony kérlelhetetlen kérdezőjéhez | Magyar Hang

Emlékezetes, Karácsony Gergely a Mozgó Világnak adott interjúban beszélt arról, hogy főpolgármesterként még nem hívták interjúra. Miután a hír bejárta a magyar sajtót, a városháza sajtóosztályára meghívó érkezett az MTVA-tól, hogy interjúra várják a főpolgármestert kedd este 7-re. A téma: „az eddigi eredmények és a jövőbeni célok.” A városvezetővel készült interjú végül hosszabb lett a tervezettnél a Hvg.hu szerint. A beszélgetés komoly szakmai kritikákat kapott.