„Diktatúrafigyelőt” indított az MSZP

„Diktatúrafigyelőt” indított az MSZP

Az MSZP diktatúrafigyelő oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy „diktatúrafigyelőnek” elnevezett oldalon gyűjtené össze az MSZP, hogy a járványhelyzet idején szerintük milyen visszaéléseket követ el a kormány.

Molnár Zsolt, a párt fővárosi elnöke és egyben országgyűlési képviselője jelentette be a kezdeményezésüket azt alapul véve, hogy a parlament fideszes többsége időkorlát nélkül, egypárti döntéssel „erőltette át” a kormánynak korlátlan felhatalmazást adó jogszabályt. – A legsötétebb gondolataink valósultak meg, hogyan kezeli a kormány a megmaradt jogállamot – fogalmazott.

Statárium: egyszemélyes kormányzásba kezd a polgármester Szekszárdon | Magyar Hang

A szocialista párt ezért elindított egy olyan internetes oldalt, amelyen az elmúlt hat hét alatt a kormány vagy helyi fideszes politikusok intézkedései szereplenek, ám semmi közük nincs a járványhoz. Itt említette példaként azt, hogy 15 milliárd forint megy kommunikációra az adófizetők pénzéből. A lista teljessé tételéhez várják az emberek információit is.

Molnár Zsolt szavai szerint most még a járvány ellen küzdünk, de mérleget kell majd vonni, hogy ki hogyan élt vagy hogyan élt vissza ezzel a helyzettel.