DK: Gyurcsány Ferenc újabb pert nyert a kormánymédia ellen

DK: Gyurcsány Ferenc újabb pert nyert a kormánymédia ellen

Gyurcsány Ferenc Belgiumban, egy teszt- és oltópont előtt 2021 márciusában (Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen megállapította, hogy a Borsonline és az Origo hazudott, mikor azt állították, hogy Gyurcsány Ferenc ittasan jelent meg egy pártrendezvényen – írta közleményében a Demokratikus Koalíció (DK) sajtóosztálya.

Az Ítélőtábla a párt közleménye szerint helyreigazításra kötelezte az internetes portálokat.

– A Demokratikus Koalíció felhívja a fideszes pártsajtó képviselőinek figyelmét, ideje lesz leállni a hazugságdömpinggel. Hiába minden keserves próbálkozás, sorra bukják el a helyreigazítási pereket, ennél egyértelműbb bizonyíték pedig nem is kell rá, hogy ez a médiabirodalom a hazugságra és megtévesztésre épül – kommentálta a párt az ítéletet.

Az elmúlt év során több alkalommal is megjelentek hasonló tartalmak a Demokratikus Koalíció elnökéről, a Telexnek részletesebben is nyilatkozott ezzel kapcsolatban a politikus. – Ez a Gyurcsány alkoholista balhé megy velem már egy ideje, de meg kell mondjam, hogy jó néhány hónap óta egy megveszekedett korty alkoholt nem ittam, absztinens lettem, és nem is tagadom, részben épp azért, hogy ne kelljen nekem ezzel foglalkoznom. Mindenkinek azt mondom, hogy kampány van, jövő választásokig egy kortyot nem szabad inni, majd a választás éjszakáján lehet dönteni, hogy mire iszunk, ha iszunk – mondta a hírportálnak.