Eldurvult a céges buli, megszurkáltak egy kollégát Csákváron

Eldurvult a céges buli, megszurkáltak egy kollégát Csákváron

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kórházból hívták a Fejér megyei rendőröket december 21-én este, egy férfi életveszélyes sérülései miatt. A sérült valamiért azt állította, hogy elesett a céges bulin, ám kezelőorvosa gyorsan rájött, hogy nem mond igazat, hiszen két szúrt sebet talált a hátán. A rendőrök forró nyomon elindulva néhány órán belül elfogták a feltételezett támadót, egy 29 éves csákvári férfit, akit őrizetbe vettek, és életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a Csákváron tartott céges rendezvényen összeveszett, majd dulakodott idősebb munkatársával. Ezután előkapta kését, és megszurkálta a 48 éves sértettet, akinek egy bordája eltörött és a tüdeje is megsérült. A 29 éves férfi elmenekült a bűncselekmény helyszínéről, a nyomozók azonban barátjának ingatlanánál elfogták. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kérte a gyanúsított letartóztatásának bírói elrendelését is – írja a Police.hu.