Eső nélküli napos időt hoz a csütörtök

Eső nélküli napos időt hoz a csütörtök

Napsütés (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sok napsütés várható csütörtökön – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapjának előrejelzése. Ugyan elsősorban az ország északi felén fátyol-, illetve gomolyfelhők is megjelennek – nem nagy mennyiségben – , de csapadék nem valószínű. Ugyanakkor egyre nagyobb területen északira fordul a szél, és helyenként megélénkül.

Míg a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható, addig a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul, de néhol ennél alacsonyabb értékek is előfordulhatnak.

Az Időkép orvosmeteorológiai előrejelzése pedig arról számol be, csütörtökön is folytatódik a frontmentes idő. Hűvös, foltokban párás, ködös hajnalra számíthatunk, emiatt felerősödhetnek az ízületi bántalmak, illetve a nagy napi hőingás vérnyomás-ingadozást, keringési problémákat okozhat. Emellett napközben a meleg időben fáradékonyság, koncentrálási problémák is felléphetnek.