Fegyveres rablás gyanúsítottjait fogták el Szolnokon

Fegyveres rablás gyanúsítottjait fogták el Szolnokon

Fegyveres rablás feltételezett elkövetőinek elfogása Szolnokon 2021. augusztus 11-én (Forrás: Police.hu/YouTube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két ismeretlen, az arcukat maszkkal eltakaró személy hatolt be még július 7-én egy szolnoki lakásába, ahol fegyverrel megfenyegetett egy férfit és élettársát. A párt megkötözték, majd a lakásból készpénzt tulajdonítottak el. A bűncselekményről a sértett férfi tett még bejelentést.

A rendőrség honlapja most arról tájékoztatott, hogy augusztus 11-én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a TISZA Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály közreműködésével elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit. A beszámoló szerint a támadáskor gázriasztó fegyvert használtak.

– A feltételezett elkövetők gyanúsítotti kihallgatásuk során a cselekmény elkövetését elismerték. A nyomozó hatóság a két jogsértő őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – olvasható a Police.hu hírében. Az elfogásról készített rendőrségi videót alább láthatják: