Feltörték Szél Bernadett kampányfőnökének autóját

Feltörték Szél Bernadett kampányfőnökének autóját

Szél Bernadett (Fotó: Farkas Norbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ma éjszaka feltörték a kampányfőnököm autóját, betörték az ablakot, a szórólapokat szétszórták, a cápa zászlót elvitték — írta Szél Bernadett Facebook-oldalán. A politikus jelezte, hogy feljelentést tesznek, de ettől függetlenül szerinte „zavarba ejtően sok kérdés merül fel″.

– Tényleg addig kell fokozni a gyűlöletet, hogy egy Szél Bernadett-es zászló miatt feltörnek egy autót? Vagy valaki tudta, hogy a kampányfőnököm autója és ennyire nem akarja, hogy jelölt legyek? – vetette fel bejegyzésében a politikus.

– A rendőrség a kamerafelvételek segítségével sikeresebben tud utánamenni a részleteknek, de egy fix: ahol már az is zavarja a Fidesz által felheccelt embereket, hogy készülünk a választásokra és kampányolunk, ahol aktivistákat támadnak meg agresszívan az utcán, csak mert ajánlásokat gyűjtenek a Fidesz által eltörölt első fordulót helyettesítő előválasztásra, az a rendszer beteg – fogalmazott a független országgyűlési képviselő.

Címkék: Szél Bernadett, autó