A majmozó Gáspár Győzőt lepatkányozták, feljelentést tesz

A majmozó Gáspár Győzőt lepatkányozták, feljelentést tesz

Orbán Viktor és Győzike a Tranzit Fesztiválon 2023. augusztus 25-én. (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem basztat! – erről írt a Curtis néven elhíresült Széki Attila rapper Gáspár Győző médiaszemélyiség kapcsán. Székit az bosszantotta fel, hogy az újabban nyíltan fideszes és Fradi-meccsekre kijáró Gáspár „lila majmok” feliratú sálat tartott fel az egyik meccsen.

Gáspár patkányozásra adott reakciójáról a kormánypárti Mandiner számolt be. A médiaszemélyiség azt állította, hogy fél: „Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok.” Szerinte a reakciókért Széki Attila a hibás. – Lehet üzengetni, poénkodni, én is értem a viccet, de az, hogy patkánynak nevezett, ezzel minden határt átlépett. Nem csupán sértő, gyűlöletkeltő is, amit írt – vélte. Ezért Gáspár kedden személyesen megy el a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen.