Gereblyével és botokkal támadtak egy fiatalra

Gereblyével és botokkal támadtak egy fiatalra

A támadás helyszínén lévő gereblye (Forrás: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Őrizetbe vette a rendőrség azt a négy embert, akik életveszélyes sérüléseket okoztak egy fiatalnak szombaton este Sárkeresztúron.

Lapunk is beszámolt róla, hogy szombaton éjszaka a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház egyik orvosa tett bejelentést a rendőrségen, mert éppen elláttak egy fiatalkorút, akit elmondása szerint Sárkeresztúron bántalmaztak. A 16 éves fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a kiterjedt adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves férfit és három fiát. Mint kiderült szombaton este előzetes szóváltás után az apa és fiai gereblyenyéllel, lapáttal és bottal bántalmazták áldozatukat.

A rendőrök az apát és 15, 17 és 18 éves fiait kihallgatták, majd vasárnap délután őrizetbe vették. Életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják őket.