Gyöngyösi Márton kérésére távozik a Jobbik Országos Választmányának elnöke

Gyöngyösi Márton kérésére távozik a Jobbik Országos Választmányának elnöke

Szabó Gábor, az országos választmány elnöke a Jobbik 16. országos kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2017. június 10-én (Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mivel meglehetősen eltérően ítéljük meg a Jobbik elmúlt egy évben véghez vitt politikáját és annak sikerességét, valamint az előttünk álló önkormányzati választáson történő megmérettetésének módját is, így arra kértem Szabó Gábort, hogy mondjon le a Jobbik-Konzervatívok Országos Választmányának elnökségéről – jelezte közleményében a párt elnöke, Gyöngyösi Márton csütörtökön.

Azzal folytatta: „Szabó Gábor – politikai közösségünk érdekeit szem előtt tartva – kérésemet elfogadva augusztus 24-i hatállyal távozik az Országos Választmány éléről”. Gyöngyösi megköszönte Szabónak „a bölcs és önzetlen, a jobbikos közösség tagjához méltó döntését, amellyel saját elképzelésein felülemelkedve közösségünk stabilitását tette az első helyre”. – Tapasztalataira a Jobbik-Konzervatívok közössége természetesen továbbra is számítani fog – zárult a közlemény.

Szabó Gábor „ősjobbikosnak” számít, a párt egyik alapító tagja.

Címkék: Jobbik, Szabó Gábor