Házi őrizetben verte össze családját a Deák téri késelés egyik vádlottja

Házi őrizetben verte össze családját a Deák téri késelés egyik vádlottja

Fotó: Gerd Altmann/Pixabay

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Deák téri késelés ügyében másodrendű vádlottként szereplő 22 éves J. Marcell házi őrizetben verte össze a családját – írja a Blikk. A lap értesüléseit megerősítette a Fővárosi Törvényszék, amely azt közölte, hogy „a bűnügyi felügyelet szabályainak súlyos megsértése miatt” rendelték el a vádlott letartóztatását. Ehhez azt is hozzátették, hogy a férfi ellen újabb büntetőeljárások indultak, mivel a megalapozott gyanú szerint garázda jellegű verekedésbe keveredett, valamint egy hozzátartozóját bántalmazta súlyosan. A lap szerint Marcell az apjának törte el az orrát a család lakásában, a lépcsőházban pedig az ikertestvérével, J. Dániellel verekedett, aki egyébként a gyilkossági ügy harmadrendű vádlottja is egyben.

A Deák téri késeléskén elhíresült ügyben 2020 májusában egy fiatalokból álló társaság verekedett össze egy másik bulizó csapattal. A vád szerint az épp aznap 18 éves fiú két másikat is hátba, illetve mellkason szúrt. A 16 és a 20 éves fiatalok a helyszínen meghaltak. A késelő akár életfogytiglant is kaphat.

Címkék: bűnügy, késelés