Hoppál Péter is koronavírusos

Hoppál Péter is koronavírusos

Hoppál Péter szavaz. A nép máshogy döntött. Fotó: Facebook/Dr. Hoppál Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyre bővül azon magyar politikusok névsora, akiknek pozitív lett a koronavírustesztjük. Így járt most Hoppál Péter fideszes pécsi országgyűlési képviselő – 2013-14-ben a Fidesz országos szóvivője volt –, aki a Facebookon jelentette be megbetegedését.

Mint írja: „Ezúton értesítek mindenkit, akit illet, hogy elkaptam a koronavírust, pozitív lett a tesztem. Jelenleg enyhe influenzaszerű tüneteim vannak, családtagjaim tünetmentesek. Mától családommal együtt hatósági házi karanténba vonulok. Isten kezében vagyunk.”

https://www.facebook.com/hoppalpeter/posts/3970858066261109

A kórokozót egyre több ismert politikus és híresség kapja el az országban, pénteken derült ki, hogy Bochkor Gábor rádiós műsorvezető is koronavírusos. Ugyanakkor Varga Judit igazságügyi miniszternek épp ezen a napon járt le a tíznapos karanténja, miután még október 20-án bejelentette, hogy megfertőződött. Akkor enyhe légúti tünetekről számolt be, illetve később kiderült, hogy egész családja koronavírusos lett. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója pedig még augusztus végén lett beteg, előtte egy magánrendezvényen vett részt, ami miatt – többek között – Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs államtitkár is hatósági házi karanténba került.

Polgármesterek is ágynak esnek: Csepel fideszes polgármestere, Borbély Lénárd is kórházba került a napokban, de péntek óta már otthon lábadozik az intenzív gyógyszeres kezelésnek köszönhetően. Ugyancsak pénteken derült ki, hogy Pikó Andrásnak, a nyolcadik kerület vezetőjének is kórházi ellátásra van szüksége a koronavírus miatt.  Balassagyarmat polgármestere, Csach Gábor pedig október 25-én fertőződött meg a koronavírussal, őt csütörtök óta a Dr. Kenessey Albert Kórház Covid-osztályán ápolják.

Címkék: Hoppál Péter