Index: Megszúrtak egy tanárt egy győri iskolában

Index: Megszúrtak egy tanárt egy győri iskolában

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megszúrtak egy tanárt a győri Jedlik Ányos középiskolában csütörtökön dél körül – írta az Index.hu. A Kisalföld azt írta, információik szerint egy diák késelte meg az egyik tanárt az órán. A tanításnak vége, minden diákot hazaküldtek.

A rendőrség a történteket közleményben erősítette meg. Mint közölték, „a rendőrségre érkezett bejelentés szerint 2019. december 5-én 12 óra körül az egyik győri intézményben késelés történt. A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták, és megkezdték a helyszíni szemlét. A sértettet a mentők kórházba vitték”.

A tájékoztatásból az nem derül ki, hogy pontosan mi történt, ki lehetett a késelő.

Az Index megszólaltatta Gede Esztert, a Győri Szakképzési Centrum kancellárját, aki úgy nyilatkozott, nagyon sajnálják, megrendüléssel értesültek a történtekről. – Mindent megteszünk a diákok és kollégák érdekében, hogy ez az ügy tisztázásra kerüljön. A rendőrség is vizsgálódik, mi pedig pszichológus és más segítők közreműködésével igyekszünk segíteni.