„Isten éltesse sokáig Miniszterelnökünket!” – így köszöntik Orbán Viktort születésnapján a politikusok

„Isten éltesse sokáig Miniszterelnökünket!” – így köszöntik Orbán Viktort születésnapján a politikusok

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2021. május 21-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétfőn lett 58 éves Orbán Viktor miniszterelnök, emiatt több fideszes vagy Fidesz-közeli szereplő is a nyilvánosság előtt köszöntötte.

A fideszes Hoppál Péter parlamenti képviselő azt írta, „Isten éltesse és áldja a magyarok miniszterelnökét!”, és emellé közös fotót is mellékelt Orbánnal.

A köszöntést Bajkai István kormánypárti politikus sem felejtette el. – Isten éltesse sokáig Miniszterelnökünket egészségben, boldogságban születésnapja alkalmából! – írta.

A Fidelitast vezető Illés Boglárka sem mulasztotta el a köszöntést, ő abbéli reményét is kifejezte, hogy még sokáig Orbán Viktor lesz a kormány miniszterelnöke.

A köszöntést Boldog István fideszes képviselő sem aprózta el, „Magyarország legjobb miniszterelnökeként” említette Orbán Viktort.

Bayer Zsolt kormánypárti publicista is közös fotóval emlékezett meg a nagy napról.

Orbán Viktor egyébként 1963. május 31-én született Székesfehérvárott.